Asiantuntevaa asianajopalvelua!

Sinikka Kelhä

Raumalainen asianajaja, varatuomari Sinikka Kelhä on toiminut asianajotehtävissä yli 25 vuotta.

Olen hoitanut paljon perhe- ja perintöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä huomattavan määrän oikeudenkäyntejä eri oikeuden aloilta. Esimerkkeinä
voidaan mainita kiinteistöihin ja asuntoihin liittyvä riidat, työsuhdetta koskevat riidat sekä vahingonkorvauksiin ja sopimuksiin liittyvät erimielisyydet.

Hoidan myös sovitteluja sekä perheasioissa että muissa oikeudenkäyntiasioissa. Sovinnon edellytykset selvitetään muutenkin aina ennen oikeudenkäyntiin lähtemistä.

Ammattiin liittyvistä luottamustehtävistä lähinnä sydäntäni ovat olleet tehtävät Suomen Asianajajaliitossa. Olen toiminut muun muassa 8 vuotta liiton valtuuskunnassa, kuusi vuotta valvontalautakunnassa, joista kolme vuotta varapuheenjohtajana. Vuonna 2015 aloitin liiton hallituksen varajäsenenä.

Muita luottamustehtäviäni ovat olleet muun muassa jäsenyydet erilaisten yhtiöiden hallituksissa ja hallintoneuvostoissa sekä jäsenyys Rauman ja Satakunnan kauppakamarien tilintarkastusvaliokunnissa.

Vapaa-aikaani kuuluvat oleellisena osana aktiivinen hevosurheilu ja kouluratsastukseen liittyvän valmennustoiminnan järjestäminen Raumalla. Lisäksi intohimonani on vanhan ja perinteikkään kotipihapiirin hoitaminen ja sen rakennusten vaaliminen.

opuslex Suomen asianajoliitto

Suosittele meitä:

Osuma.fi